Säg det med en keps!

0
481

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Du som vill ha en bra accessoar som passar din stil på bästa sätt, du kan med fördel satsa på en keps. Idag finns det ju grymt många kepsar att välja mellan, så det är lätt att matcha en med just din stil! En riktigt snygg keps, det är en så kallad Norrlands keps, från SQRTN. Förkortningen står för Swedish Quality Represent The North och bakom detta märke står två killar som själva är just från Norrland. När de startade sitt företag så hade de helt andra produkter, men valde att snabbt gå över till kepsar och mössor. Det finns många snygga modeller av Norrlands keps, så väl som de har olika motiv, givetvis med inspiration från norr! Bland annat finns så klart Norrlands guld i form av hjortronet som motiv. Storsäljare av dessa kepsar är modellerna The Great Norrland och Norrland Keps, som finns att hitta som strapback och snapback.

Vad för keps passar dig och din livsstil?

Är du en person som gärna har på dig keps varje dag, eller är du mer en sådan som vill ha det bara ibland? Det spelar ingen roll! Det finns kepsar för alla tillfällen och du hittar ett stort utbud hos My Hat. Detta företag har kepsar, mössor och hattar från en mängd olika märken. Att ha en snygg keps på huvudet är inte fel. Det kan sätta stilen så väl som den kan dölja en riktigt dålig hårdag. Om sommaren kan den även skydda bra mot solen. En keps är både praktisk och snygg helt enkelt.

Om du är osäker på vad för keps du ska satsa på, så kolla då in My Hat. Där finns det allt från Norrlands keps till snapback, strapback, trucker keps och mycket mer. Passa även på att köpa dig en mössa, för att hålla huvudet extra varmt under vintern.