Nyttiga snacks istället för vanligt godis

0
731

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Blir du ofta godissugen på kvällen framför TV:n? Det är du definitivt inte ensam om! Men det finns nyttigare alternativ som tar hand om godissuget utan det onyttiga sockret. Ta del av dessa tips på goda snacks du kan göra själv på nolltid!

Gör en smoothie

Att slänga ihop en nyttig smoothie tar ingen tid alls och smakar alldeles underbart gott. Plus att du kan välja precis vad du vill! Ta yogurt, frysta bär och banan som bas och fyll på med vad du än vill. Möjligheterna är oändliga med en smoothie!

För dig som älskar chokladbollar

Är du helt galen i chokladbollar som så många andra? Du kan enkelt göra nyttiga chokladbollar genom att istället använda dig av dadlar och krossade nötter. Med en extra rullning i kakao får du till den härliga chokladsmaken!

Är du tokig i glass är detta något för dig

Det finns otaliga recept på nyttig glass du kan göra själv. Dessutom kan du välja smaker helt själv då du gör egen glass. Testa flera olika kombinationer du inte hittar i butiken och skapa din egen personliga favorit!

Nyttiga chips på fredagsmyset

Varför inte torka äpplen med lite kanel på? Det smakar fantastisk gott och är ett utmärkt substitut. Det går även att göra chips med andra frukter och även grönsaker såsom sötpotatis. Slipp de fettiga, traditionella chipsen i framtiden och satsa på nyttiga chips!

Nyttigt godis

Det går också att köpa färdigt nyttigt godis som smakar lika gott som vanligt godis men som är betydligt mer nyttigt. Perfekt för dig som inte har tid eller energi att sy ihop något eget.

Nyttigt godis under hela dagen

Får du ofta en dipp i energin under dagen och vänder dig till godis för snabb energi? Gör istället dina egna energibars och håll energin uppe på ett balanserat vis. Det är bättre för ditt humör, din energi och även för din hälsa!