Klä upp dig på barnkalaset

0
762

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Barnkalas är tillfällen då du som vuxen kan skoja till det på ett enkelt sätt genom att klä ut dig till något roligt. Ett tillfälle då du inte behöver vara formell eller tänka till för att du ska passa in klädesmässigt. Istället gäller det motsatta – desto galnare desto bättre! Här kommer ett par tips på kläder att bära på nästa barnkalas.

En jultröja – får barnen att skratta

Roliga jultröjor är perfekta kläder att ha på sig på barnkalaset. Och tänk då inte att det måste bäras juletid – det blir nästan ännu roligare och galnare om det är en annan årstid. Barn älskar olika färger med roliga figurer, något som en jultröja definitivt har.

Skojig smink eller en låtsasmustach

Sminka upp dig ordentlig med roliga färger så att du knappt går att känna igen. Barnen kommer undra vem den där konstiga mamman eller pappan är som de inte kan känna igen. Ta fram sminklådan och tänk utanför boxen och gör något roligt – kan användas av både mamma och pappa.

En lösmustasch eller låstasskägg är också en enkel och rolig grej som barnen kommer älska att försöka slita av dig.

En skojig huvudbonad

Något roligt på huvudet är också uppskattat på barnkalaset. Varför inte bära en rolig mössa, en hatt eller något ännu konstigare som en stor mexikansk hatt? Igen – desto galnare desto bättre! Eller om du vill ha något som kanske är lite bekvämare är en vanlig mössa eller keps perfekt. Flexfit Kepsar och Mössor är en bra plats att köpa sköna och bekväma huvudbonader som kan användas på barnkalaset men även i vardagen.

En mask av någon rolig figur

En mask är ett annat tips som likt smink/låtsasmustasch också kommer göra att barnen inte känner igen dig. Maskar är billiga att köpa och enkla att sätta på. Hitta barnens favoritfigur och köp en mask och sätt på. Vips – så kan då gå inkognito på födelsedagsfesten utan att någon vet vem du är!