Ha koll på barnets vikt med en bra babyvåg

0
306

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Har du nyss fått barn och känner att du vill ha koll på vad han eller hon väger, utöver de vägningar som sker på BVC? Då kan det vara bra att köpa en egen BABYVÅG. För det är ju så att barn är olika och växer olika, även om de flesta barn har samma vikt och längdkurva. Ibland kan det dock vara att ditt barn tappar i vikt eller går upp i vikt för snabbt. Då är det bra att ha en koll på vikten med en babyvåg.

När vikten går upp eller ner

Det kan finnas många anledningar till att ditt barn går ner i vikt eller går upp. Anledningar till att just ditt barn tappar vikt, det kan ha att göra med att han eller hon fått en eller flera infektioner. Så som förkylning eller magsjuka. Det kan även bero på att barnet fötts med en sjukdom eller att barnet äter för lite eller inte alls. För att då se att barnet börjar gå upp igen, som det ska, så är det bra att då och då väga ditt barn med hjälp av en babyvåg.

Det finns även de barn som går upp för mycket i vikt. Det kan bero på att de får i sig för mycket mat, eller rör sig för lite. Det är då de har kommit ur babystadiet. Då kan det vara bra att ha koll på vikten med en personvåg.

Det som är viktigt, det är att förstå vad orsaken till viktförändringen är och även göra något åt det. Just när en baby tappar mycket vikt, så är det bra att ha nära kontakt med sjukvården.

Hitta en bra babyvåg

Om det är så att du vill satsa på en bra, säker och godkänd babvåg, så hittar du flera bra alternativ hos Vågexperten att välja mellan.