BIBS Napp: en napp med namn som är en perfekt present

0
426

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Är du mitt inne i en babyboom där var och varannan vän är gravid eller nyss fött barn? Det känns som om dessa babyboomar kommer och går i vågor, och det känns som om man endast köper samma gamla vanliga gåvor för att uppvakta nykomlingen till världen. Här ska vi nu lista några unika gåvor till den nyfödde som garanterat kommer att uppskattas.

Nappar

Bland de första sakerna som dyker upp i huvudet när man hör ordet “baby” är väl en napp? Sådana kommer definitivt att behövas för att lugna babyn och för att få föräldrarnas öron att vila lite.

  • Har babyn redan ett namn? Då är nappar med namn den perfekta gåvan! Det går att välja och vraka bland en mängd olika slags nappar dit babyns namn sedan kan graveras.
  • En BIBS napp är en fantastisk napp som finns i flera olika modeller, storlekar och färger. Den är även anpassad så att barnets bekvämlighet är prioritet nummer 1.

Gosedjur

Små babysar behöver känna trygghet. Det är därför som ett gosedjur att krama om garanterat kommer att uppskattas, eftersom barn tenderar att ha ett gosedjur eller en snuttefilt som är ens trygga punkt i många år.

  • En kul idé kan vara att ge ett gosedjur eller en snuttefilt där barnets namn är ingraverat.
  • En viktig sak att tänka på är att se till att gosedjuret är tillverkat av material som inte innehåller gifter eller plast. Speciellt för nyfödda och småbarn är det extremt viktigt, eftersom de som bekant lägger det mesta i munnen.

Leksaker

Förutom gosedjur är det också kul för en baby att få andra leksaker. En riktigt liten baby förstår sig kanske inte direkt på dem, men efter några månader blir hen en allt mer nyfiken liten krabat.

  • Leksaker i trä eller tyg är bra för de allra minsta.
  • Undvik leksaker i plast eftersom eventuella giftiga partiklar lätt kan avlägsna sig därifrån.