Välkommen baby!

0
163

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Du väntar på något gott, du väntar aldrig för länge för plötsligt är den hemma. Den viktigaste lilla människan som hänt oss. Säkerställ att allt är ordnat innan ankomst och finns hemma.

De viktigaste babyprylarna att ha hemma

  1. En babyvåg – Följ utvecklingen. Kontrollera din ögonstens vikt och mått genom en babyvåg som passar dina behov. På nätet finns många bra beskrivningar och tips så att du kan läsa dig till vad du behöver så Køb babyvåg her.

  2. Barnvagn – Viktigt då du kommer att behöva gå ut och hitta energi utanför de fyra väggarna. Leta i god tid eftersom detta oftast är en beställningsvara och det tar tid att hitta en vagn som passar behoven, miljön och smaken.

  3. Spjälsäng – Vips! Så behöver ni space om nätterna och babyn växer snabbt. Skönt att ha sängen på plats så slipper du ordna det under första hektiska tiden. Och se till att vara förberedd med ett par uppsättningar lakan- samt påslakan-set.

  4. Babyskydd – En bilbarnstol är viktigt att ha på plats innan pärlan kommer, så att ni säkert kan åka er första biltur tillsammans.

  5. Skötbord – Det går bra att byta blöjor på golvet men detta är smidigt och mer ergonomiskt. Även möjligt då att få plats till förvaring.

  6. Bärsele – Ergonomiskt och smidigt då du vill få tid till annat att pyssla med samtidigt som du har barnet nära.

  7. Badbalja – supermysigt och tryggt för barnet. Många tar sina första bad i handfatet men detta är enklare. Du kommer åt bättre och det finns även med inbyggd stol.

  8. Babysitter – Praktiskt hjälpmedel för föräldrar och skönt vaggande för barnet.

  9. Blöjor – Icke att förglömma. .

Oavsett ifall du ska köpa en babyvåg eller barnvagn så finns det även en fullgod andrahandsmarknad, vissa saker kräver nytt och lite mer kvalitèt, och vissa går att köpa begagnat.