Sidan med rätt barnvakt för din familj

0
499

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Allt fler föräldrar är intresserade av att ta hjälp av en professionell barnvakt när de behöver en hjälpande hand i vardagen. Nu finns det en nylanserad sida där du kan få svar på många frågor samt komma i kontakt med två av de största barnpassningsorganisationerna i Sverige. Att få hjälp av en professionell barnvakt innebär bland annat att han eller hon är utbildad och certifierad i HLR för barn, har en vit lön och är fullt försäkrad via företaget. 

Du får en noggrant utvald och personlig barnvakt

För att barnpassningen ska bli så bra den bara kan gäller det att man får hjälp av en barnvakt som både möter ens behov och där personkemin känns rätt för dig men framförallt mellan er nanny och dina barn. Väljer man att ta hjälp via från någon av de rekommenderade barnpassningsföretagen från hemsidan kan man vara säker på att man kommer få en mycket noggrant utvald person som passar för din familj.

En barnpassningsspecialist ser till att välja ut en barnvakt som möter alla era behov och som också kan tänkas passa för din familj. Ni kommer kunna göra träffas för ett prova-på-möte för att se att allt känns bra. Skulle man vilja få en annan barnvakt utvald så går det. Viktigast är att ni känner att det känns rätt.

En barnvakt och nanny finns över hela Sverige

Bor man i Sveriges huvudstad eller i någon av storstäderna så finns det oftast ett stort urval av barnvakter. En barnvakt Stockholm är mycket populärt. Det har alltid varit många familjer i staden och närliggande områden som vill ha hjälp av en professionell barnflicka.

Även om det är där efterfrågan har varit som störst så finns det många barnvakter som bor i mindre orter och städer. Nu för tiden så kan man få hjälp i princip oavsett vart man bor. Organisationen försöker alltid att välja ut en barnvakt som bor så nära som möjligt då detta är en fördel för honom eller henne, och även för familjen.

RUT-avdraget — en professionell barnvakt till en bättre pris

Att ta hjälp av en professionell nanny gör att du har rätt att få RUT-avdrag. Det är ett skatteavdrag som ger dig som förälder möjligheten att få upp till 50 000 kr i avdrag per år. Inför årsskiftet 2020/2021 kommer avdraget att höjas. Varje förälder kommer kunna få upp till 75 000 kr i avdrag per år för professionell barnpassning.

I priserna så är RUT-avdraget alltid inräknat. Man kan alltid ta kontakt med ett av företagen och berätta vad man skulle vilja ha hjälp med och få ett gratis prisförslag.

Du får hjälp av en barnvakt när det behövs

Oavsett om det är dagtid eller under nätter som man skulle behöva hjälp av en barnvakt så går det. Organisationerna har många barnvakter och var och en kan hjälpa till för olika tider. De finns de som kan hjälpa till just dagtid, andra passar det bättre för kvällar och nätter.

Det går därmed att få hjälp precis när du behöver det.  Man kan också välja att utgå från ett visst upplägg. Exempelvis, vet man med sig att man kommer behöva mer hjälp under veckorna så kan det vara bra att ha en barnflicka som kan hjälpa till på deltid eller heltid.