Fixa snygga naglar

0
257

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Många tjejer vill ju gärna ha långa, snygga naglar. Men då gäller det att ta hand om dem väl. Det går ju att göra naglar med akryl eller med polygel, både hemma och på salong. Men det går även att få fina naglar utan använda detta.

Det är viktigt att du vårdar dina naglar, dina nagelband och även dina händer. En bra rutin att göra, det är att använda en mjuk nagelborste för att borsta dina naglar och nagelband med. Efter det så är nagelbanden mjuka och det är enkelt att skjuta tillbaka dem med en så kallad pusher. Se även till att klippa bort eventuella flikar.

Så gör du dina naglar fina

För att få fram en bra form på dina naglar, se till att fila dem. Den kan användas för att få till en bra längd med. Undvik att klippa dina naglar, eftersom de kan skiva och dela sig då.

Investera i en två- eller trestegspolerare så att du kan polera naglarnas yta samt framkanten. Det så att du får blanka och fina naglar. Det skyddar dessutom dina naglar mot att torka ut samt att det gör att nagellacket fäster bättre.

Om du vill måla dina naglar, så bör du göra det i tre steg. Du bör alltid börja med ett baslack, eller underlag. Efter det ska du applicera på två lager med färgat lack samt avsluta med att topplack eller överlack.

När du lackat klart, så låt det vila ett par minuter. Sedan kan du pensla på nagelbandsolja på själva lacket. Avsluta med att smörja in hela dina händer med en bra handkräm.

Bra råd för starka och hela naglar

  • Olja in nagelbanden två gånger per dag med en bra nagelolja.

  • Smörj dina händer ofta med en bra handkräm eller lotion.

  • Använd handskar då du ska diska eller städa.

  • Klipp aldrig dina naglar.

  • minuter och det syns inte om det flagnat lite men det gör dina naglar starkare.

  • Använd en remover som är utformad för naglar, aldrig aceton.